Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΕΝΤΕΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ 34η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ.
Η ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ για την τιμή που μας έκαναν σήμερα και παρευρίσκονται δίπλα μας και βασιζόμαστε στην αξιοκρατική τους αντίληψη για την συχνή επικοινωνία με τον πολίτη.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιδρυτικό στέλεχος του Κινήματος μας τον σύντροφο Μανώλη Καρακωνσταντάκη για την τιμή που μας κάνει και παρευρίσκεται και αυτός εδώ σήμερα και ο οποίος θα μας μιλήσει αργότερα για την ιστορία του ΠΑ.ΣΟ.Κ με αφορμή την 34η επέτειο του Κινήματος μας.
Μετά την ανασυγκρότηση της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ τόσο τοπικά όσο και κεντρικά και μετά την κατανομή των αρμοδιοτήτων στα στελέχη μας η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ του νομού Ηρακλείου δηλώνει ΠΑΡΩΝ. Δηλώνει παρών και όλοι μαζί ενωμένοι και δυνατοί θα σταθούμε μπροστά σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους νέους και γενικότερα τον Έλληνα πολίτη σήμερα. Προβλήματα που αφορούν την Παιδεία, την Υγεία, το Περιβάλλον, την μάστιγα των Ναρκωτικών, την Οικονομία μας και τόσα άλλα προβλήματα που υπάρχουν στην Χώρα μας.
Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ Ηρακλείου ξεκινώντας από το νομό μας με δράσεις και εκδηλώσεις θα προσπαθήσει να έρθει κοντά στους πολίτες της και στα προβλήματα που τους απασχολούν. Ζητάμε λοιπόν από τον κόσμο να έρθει και αυτός κοντά μας. Να έρθει κοντά μας και να μας μιλήσει. Να μας πει για τα προβλήματα που τον απασχολούν. Θα τον ακούσουμε με ευχαρίστηση. Φυσικά δεν θα του λύσουμε όλα του τα προβλήματα σαν από μηχανής Θεός αλλά θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο.
Όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε. Ενωμένοι και με συμμετοχική Δημοκρατία θα καταφέρουμε να κάνουμε την Ελλάδα μας, την Ελλάδα των Αξιών και των Άξιων και όχι την Ελλάδα της ακρίβειας, της νοθείας, των φόρων, των σκανδάλων, της ιδιωτικοποίησης ολόκληρου του Δημόσιου Τομέα. Την Ελλάδα της Νέας Δημοκρατίας και του Καραμανλή.
Θέλουμε την δική μας Ελλάδα. Την Ελλάδα όλων των πολιτών και όχι την Ελλάδα των λίγων η ακόμα καλύτερα την Ελλάδα των πλουσίων.
Λέμε Ο Χ Ι στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάτι το οποίο συμβαίνει στις μέρες μας.
Θέλουμε ξανά στο προσκήνιο την ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ όπως είχε πει στης 3 Σεπτέμβρη 1974 ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.




Σας ευχαριστώ


ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.Ο ΣΚΟΥΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: